Grillmagazin
Az Elektromos grillekről általában: Miért válasszak ilyen típust?
Az elektromos grillek olyan konyhai eszközök, amelyek segítségével könnyen és gyorsan elkészíthetjük a grill ételeket, anélkül hogy szén- vagy gázgrillre lenne szükségünk. Az elektromos grillek általában asztali kivitelben kaphatóak, és ideálisak azoknak, akik nem rendelkeznek saját kerttel és teraszukon szeretnének grillezni.
Itt a Karácsony, itt a kedvezmény!
Megérkezett a Karácsony-i időszak és ezzel a téli akciózás is, amelynek keretein belül 10-20 százalékos kedvezménnyel vásárolhatsz Weber vagy Napoleon grillsütőt.
Részletek a cikkben!
Kamado-t egyet vesz az ember életében
Egy az USA-ban gyártott PRIMO CERAMIC GRILL kamado jóval többe kerül, mint egy kínai üzem utánzatokat gyártó tömegterméke.
Akkor melyikbe érdemes beruházni, és miért?
A Napoleon egyik legjobb sütője
Hallottál már olyat, hogy egy gázgrillben alaptartozék legyen az elektromotoros forgatónyárs és hozzá az infravörös nemesacél hátsó égőfej is?
A kanadai NAPOLEON, a világ egyik legismertebb és legnevesebb grillgyártója éppen egy ilyen modellel rukkolt elő.
Karácsonyra GRILL vagy BBQ sütőt!
10%-os kedvezmény adunk minden raktáron lévő GRILL & BBQ sütőre December 24.-ig.
Használd a KARACSONY kuponkódot.
Modern pizza kemence, az OONI
Dupla Black Friday a Grilltársaságnál!
Minden BBQ- és GRILLSÜTŐT, valamint tartozékaikat is 10% kedvezménnyel vásárolhatod meg november 19 és 27. között.
(Az akció minden termékünkre érvényes, kivéve a fogyó termékeket, úgy mint fűszerek, szószok, tüzelő anyagok.)
Az akciós kedvezmény személyesen az üzletben, vagy a web áruházban ezzel a kupon kóddal érvényesíthető: BF2021
1135 Budapest, Lehel utca 66.
www.grilltarsasag.hu
Kérdésed van?
Hívj minket telefonon: 06-30-190-9000
A Barbeque sütés elsajátítása, rövid története
A barbecue az indirekt grillezés egy kibővített formája.
Maga a barbecue kifejezés valószínűleg a Karib-tengerről származik. A grillezés e módját idővel átvették és továbbfejlesztették az Egyesült Államokban. Ma a barbecue szó az egész élményt jelenti, amelynek egy része az ennivaló hosszas, de élménydús elkészítése. Az eredmény pedig összehasonlíthatatlan a hagyományos sütési módszerekkel. Tartósítása is sokkal előremutatóbb, a folyamatosan kitett hőnek köszönhetően a baktériumok szaporodása is korlátozott.
Megéri a Dutch Oven? Itt a válasz!
A szabadtéri konyha művészetében régóta jelen vannak különböző edények, serpenyők és lábasok, amelyek segítenek a párolásban, valamint a zsírok megtartásában és a levesek, szaftos pörköltek elkészítésben is. Egyszóval az ilyen jellegű tartozékok nagyon színes elkészítési lehetőséget nyújtanak, különösen a Magyar konyha szerelmeseinek, hiszen egy finom pörkölt frissen a füstből kiemelve teljesen más élményt nyújt. A cikk is ezekre az edényekre és használatukra, valamint arra, hogy megéri-e kifejezetten Holland kemencét avagy Dutch Ovent használni.