Oldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb élményt tudjuk nyújtani felhasználóinknak. További információk

Grillmagazin

HÚSVÉTI KUPONAKCIÓ ÉS SORSOLÁS MÁRCIUS 30.-ig

HÚSVÉTI KUPONAKCIÓ ÉS SORSOLÁS MÁRCIUS 30.-ig

Neked mit hoz a húsvéti Nyuszi?

Ebben a bejegyzésben szeretnénk ismertetni a kuponakciónk tartalmát, amelyet kifejezetten húsvét alkalmából hirdetünk meg. A sorsolás tartalmáról és nyerési lehetőségekről is lesz szó.

COVID-19: Áprilisi hírek [Frissítve 04.06.]

COVID-19: Áprilisi hírek [Frissítve 04.06.]

Kedves Vásárlóink!

A friss kormánybejelentés alapján Április 7.-én kinyithat áruházunk. A friss kormánybejelntés részéletei kedvezően alakultak, így Áprilisban újra várunk benneteket. Részletek a posztban!

A hazai divat mentén, a modern Kemencék

A hazai divat mentén, a modern Kemencék

 

Egy kicsit szeretnénk elkalauzolni olvasóinkat egy 13. század óta hagyományosnak nevezhető világba, amely ma is kitart, sőt modernebb külsőben meg is jelenik. A történelmen át a mai modern mobil kemencékig (Kamado sütők) járjuk át részletesen az előnyöket, szokásokat és a műfaj szépségét. Természetesen egy kis malackodást is beleviszünk a történetbe. 

Forged kések, amikben mi bízunk a Grilltársaságnál

Forged kések, amikben mi bízunk a Grilltársaságnál

Mindig nehéz döntésnek látjuk, mikor egy olyan kést szeretnénk vásárolni, amely biztosan hosszútávon látja el megfelelően azt a feladatot, amire szánjuk. A cikkünkben ezt a döntést fejtegetjük,valamint azt, hogy mi miért a Forged márka mellett tettük le a voksunkat.

Tekintsetek be a kulisszák mögé a blogon keresztül!

Miért éri meg Primo kerámia grillt vásárolni?

Miért éri meg Primo kerámia grillt vásárolni?

A kérdés, ami sokszor felmerül egy-egy nagyobb beruházás esetében. Különösen mikor egy hobbira szeretnénk ennyit költeni. A Primo előnyei kivesézve! 

 

Útmutató a tökéletes hamburger sütéséhez

Útmutató a tökéletes hamburger sütéséhez

A hamburger sütése a grillezés egyik első nagy sikerélménye, akár faszenes grillsütőt, akár gázgrillt használsz. Mégis ez az a grillétel, amit sokan rontanak el azzal, hogy nem találják el az ideális sütési hőmérsékletet a kerti sütőn, így jellemzően kiszikkadásig túlsütik. Még egy fontos pontosítás: a hamburger grill, nem barbecue, mivel gyorsan, általában direkt hőn sül a húspogácsa.

A hat  legfontosabb alapfelszerelés, kezdő felszerelés grillezéshez

A hat legfontosabb alapfelszerelés, kezdő felszerelés grillezéshez

Ez a cikk kezdő grillezőknek szól, vagy újrakezdőknek, akik szeretnék jobban elsajátítani az alapokat. Egyszerűségre törekszünk, semmi olyan dologról nem lesz szó, amit csak a beavatottak ismernek. Azt szeretnénk, ha ezután bárki, aki kedvet érez ahhoz, hogy a szabadban, a kertben, a nyaralóban  süssön, az jó élményekkel, finom ételekkel legyen gazdagabb. Nézzük, mi az a hat dolog, amit érdemes beszerezni.

Miért kell egy igazi szmóker, ha van grillsütőd is? - [esettanulmány]

Miért kell egy igazi szmóker, ha van grillsütőd is? - [esettanulmány]

Kerti sütéshez, szabadtéri grillezéshez sok remek tipp és recept van, ám akkor is vannak új és különleges utak, ha már szinte minden trükköt kipróbáltunk egy hagyományos faszenes grillen. A füstölés egészen más dimenzióba emeli a húst, még akkor is, ha ugyanazt a receptet használjuk. Most egy esettanulmányt adunk közre, amiben ugyanonnan származó 2 darab egyforma baby-back rib-et készítetünk elő, ugyanazon fűszerezéssel és pácolásal, de az egyiket egy  Weber gömbgrillben, a másikat pedig egy Weber Smokey Mountain töltényszmókerben, egyszerre, ugyanazon a napon, ugyanúgy. egyforma ideig.
Kolbász sütése mesterfokon

Kolbász sütése mesterfokon

Magyarországon egy igazi, jó kolbász nélkül nehéz elképzelni egy grillpartit. Mert kolbászt mindenki készít, vesz, süt - mi van abban művészet? - Aki már evett szénné sütött kipukkadt, kiszáradt, kifolyt szaftú grillkolbásznak hívott készítményt, az érti, mire gondolok. Mégis, a kolbász afféle mostohagyerek a barbecue szakirodalomban. Most nem is a kolbászról magáról írok - bár ez is megérne jópár cikket - hanem arról, HOGYAN SÜSSÜNK kolbászt. Mikor jó? Mi a titka?
Az oldal tetejére