Oldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb élményt tudjuk nyújtani felhasználóinknak. További információk
Termékek Menü

Kamado sütők

Az USA-ban gyártott PRIMO kerámia grill-, és barbecue sütők a kamado sütők csúcs kategoriáját képviselik.
Az egyedülálló, és levédett ovális formának köszönhetően ez az egyetlen sütő, ami egyszerre két sütőként, két eltérő hőmérsékleti zónában is üzemeltethető. A lemezből készült sütőkkel ellentétben a vastag kerámia fal teljesen érzéketlen a külső környezeti hőingadozásokra, vagy szélre, 110-120 fokos barbecue sütőhőmérsékletet gond nélkül tart stabilan akár 24 órán keresztül is, utántöltés nélkül.
A rengeteg kiegészítő egyedülállóan variálhatóvá teszi a PRIMO kamadókat. Mivel a rácsuk kerámia bevonatos, ezért a PRIMO takarítása gyerekjáték. A grill, vagy barbecue étel nem ég rá a rácsra, puha szivaccsal letörölhető. Mivel a rácsok két félből állnak, minden konyhai mosogatógépbe beférnek. Maga a kerámia öntisztuló, így egyetlen igazi karbantartás a rendkívül kevés hamu égéstermék eltávolítása, ami például egy hamuporszívóval is könnyedén megoldható.
A PRIMO kerámia sütő emellett igazi kemenceként is üzemeltethető. Akár pizza is süthető benne 350 fokon, de kenyeret, süteményeket is lehet készíteni benne.
A PRIMO kamadó nem csak ékszere a kertnek, hanem az ambiciózus grill és barbecue megszállottak legprofesszionálisabb sütő eszköze is.
 
Rendezés:
Nézet: