x
Oldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb élményt tudjuk nyújtani felhasználóinknak. További információk
Termékek Menü

Grill, burger, barbecue - A BBQ világbajnok receptjei

Grill, burger, barbecue - A BBQ világbajnok receptjei Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
8.695 Ft

"A barbecue többé már itthon sem egy füstaromával ízesített szósz képét idézi elénk. A barbecue egy speciális sütési eljárás, mely utánozhatatlan, valódi füst ízt ad az így készült húsoknak és köreteknek. Grill, burger, barbecue című könyvében Jord Althuizen BBQ-világbajnok beavat az amerikai stílusú barbecue-zás minden titkába. Rengeteg hasznos tipp tűzről, hőmérsékletről, sütési módokról és minden fortélyról, ami csak a lassú tűz mesterét teszi. Burgerek, szárnyak, grillezett côte de boeuf, pulled pork szendvics, a versenysláger brisket, nyárson sült malac és az autentikus, hihetetlen összetevőkből álló szószok és kísérő saláták receptjei - függők lettünk, még, még, még!

Szakácskönyvrajongóként, vendéglátóként, és a bbq/grill műfajra specializálódott szakácsként mindig kíváncsian várom a legújabb megjelenéseket. A témához kapcsolódó külföldi szakirodalom nagyon gazdag, de egy kezemen meg tudnám számolni a magyar nyelvű kiadásokat. Ezt a hiányt pótolja ez a szórakoztató és szakmailag is mértékadó, gyönyörűen kivitelezett kötet. Jó szórakozást és jó étvágyat kívánok hozzá!
Serényi Zsolt, BpBARbq

A BBQ tudománya három módon sajátítható el: sütéssel, olvasással vagy tanfolyamon való részvétellel. Ez a könyv mindezt egyesíti: receptjei azonnal alkalmazhatók, rendkívül olvasmányos, egyben olyan gyakorlatias, akár egy BBQ-kurzus. Friss és korszerű kiadvány, amely segítheti a hazai barbecue-rajongókat az alapok megerősítésében és látókörük szélesítésében.
Adorjányi Máriusz, Nyárspolgár BBQ

Cikkszám: BBQreceptek
Elérhetőség: Előrendelhető
Várható szállítás: 2018. július 04.
Szállítási díj: 1.270 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!

Vélemények

| 5 / 5 csillag!
2017. 08. 27.
Nagyon jó kis könyv. Nem annyira olvasmányos, mint inkább látványos, az egész oldalas gyönyörű képeknek köszönhetően. Persze sok izgalmas recept is van benne, minden alkalomra, verseny menüsortól kezdve marhán és halakon át még egész malacokhoz és desszertekhez is. Inkább kezdőknek szól, de minden BBQ rajongó könyvespolcán szép darab lehet, remek ajándékötlet.
Egyetlen kis negatívum a receptek kapcsán, hogy mint az összes külföldi receptnél itt is van említ a szerző néhány olyan hozzávalót, amiket a hazai boltokban szinte lehetetlen megtalálni. Ezek természetesen egy kis kreativitással kiválthatók, a hangsúly úgyis a húsokon van.

Írja meg véleményét



Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő