Oldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb élményt tudjuk nyújtani felhasználóinknak. További információk

Grill Szmóker "mozdonyok"

Grill Szmóker "mozdonyok"

Európában még nem igazán terjedt el az ilyen típusú szmóker, pedig annak, aki igazán omlós, zamatos húsokra vágyik, érdemes vele kísérleteznie.

A Smoker – nemcsak barbecue

Európában még nem igazán terjedt el a szmóker, aminek kettős az oka: egyrészt a kisebb és jutányosabb grillkemencék és grill-ládák fedik le a faszenes grillezés e részterületét, másrészt a kellemetlen füsttel járó, kívül fekete, vagy belül félig nyers húst eredményező primitív grillezéssel szemben csak lassan alakul ki az igazán omlós, zamatos húsok készítésére alkalmas lassú grillezés kultúrája.

A szmóker fő erőssége ugyanis a hosszabb ideig, több órán át tartó párolás. Gyakori, hogy egy hosszabb ideig tartó kerti grillparti vége felé, megkoronázásként kerül asztalra a barbecue – amikorra elkészül. Ám valószínűleg nem kell olyan sokat várni, míg egy-egy faszéngrillt lecserélnek smokerre, éppen ezért kínálunk ilyeneket is. Feltétlenül megéri!

Tartalomhoz tartozó címkék: Ofszet szmóker
Az oldal tetejére