Oldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb élményt tudjuk nyújtani felhasználóinknak. További információk
12.000 Ft
Cikkszám: 1.4901
Elérhetőség: Előrendelhető
Az impozáns, mintegy 100 egész oldalas, színes ételfotóval és számos állat-, illetve fázisfotóval illusztrált album minden húsimádó álma, mert a gyönyörűen fotózott, ínycsiklandó húsételek elkészítésének leírása mellett rendkívül alapos ismeretekkel vértezi fel az olvasót.
Stephan Otto, az Otto Gourmet vállalat húsmestere osztja meg könyvünkben tudását állatfajtákról, húsminőségről, tárolásról, érlelésről, vágásokról, fűszerezésről, elkészítési módokról és sok minden másról

Húsimádó ínyenceknek! Több mint 150 recept, élvezetiérték-fokozókat beleértve: tökéletes steak, bölénytatár, vaddisznóragu, bárányoldalas, sertésdagadó mézsörben, pulled pork burger, töltött liba...

Plusz: nagyméretű poszter a marha legelterjedtebb bontásáról
Nem értékelt
Szállítási díj: 1.500 Ft

Hús - Alapmű a tudatos húsélvezethez

12.000 Ft
Kívánságlistára teszem

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére