Oldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb élményt tudjuk nyújtani felhasználóinknak. További információk

A Konyhát is meghódítjuk!

A Konyhát is meghódítjuk!
A Grilltársaság 2015-ben kezdte meg működését, aminek az eredménye mára egy sokatok által kedvelt webshop és grillszakáruház lett az eredménye. Most ebben a blogbejegyzésben szeretnénk ezt a folyamatos bizalmat megköszönni és a sok visszajelzést a termékeinkre és direkt módon, amelyek segítik a munkánkat nap mint nap. A blog címére reflektálva pedig egy hírt is szeretnénk veletek megosztani, amely a Konyhatársaság oldal megalapítását jelenti, ezt az oldalt kifejezetten a Rösle konyhai termékeinek dedikáljuk, amely egy prémium márka egyenesen Németországból. 

Szeretnénk a BBQ és Grill világa mellett a konyhai alapeszközöket, edényeket, serpenyőket és egyéb praktikus előkészítő eszközöket közelebb hozni hozzátok. Nálunk a sütés nagy szerelem és sokszor egy-egy kamadoban, gázgrillben, gömbgrillben vagy szmókerben megtörténő sütés előtt is sok munka van a konyhában az előkészületek folyamán, ezért szükségesnek éreztük ezt a részleget bővíteni és egy teljesen új weboldalt szentelni a Rösle termékeinek. Igyekeztünk tényleg olyan szortimentet összeválogatni, amely a BBQ során is segítséget nyújthat, de a mindennapi életben is sok praktikus eszköznek tudjátok a hasznát venni, mint például egy konyhai sárkány vagy a kedvencünk a főtt tojás törő, amely segít esztétikusan leemelni a tojás tetejét és megkönnyíteni a reggeli kanalazását. Egyszóval van itt minden, mint a búcsúban!

Mit is képvisel a Konyhatársaság

Mi hiszünk a sütés és főzés örömében és abban, hogy egy finom fogás nagy mosolyt és vidámságot hoz mindenki életében. 

Pontosan ezt! A kényelmet, a konyhai sütés örömét (sokszor a hobbinknak a beteljesülését) és a végén a család és barátok minden tagjának vidámságát, amit egy-egy remek fogás képvisel.  

A kollégák és más dolog azonban nem fog változni, ugyanúgy a már megszokott tempóval dolgozunk tovább és igyekszünk szakértelemmel, valamint gyors kiszállítással és garanciákkal támogatni benneteket. Valóban csak egy másik oldalt, helyet szerettünk volna teremteni, hiszen a két téma különbözik kicsit de sokban támogatja is egymást. 

Miért olyan jó a Rösle?

Már talán 1-2 sütőt ismerhettek ettől a tradicionális családi vállalkozásból induló márkától, azonban a fő profiljukat a konyhai eszközöket csak elvétve találhattátok meg eddig a weboldalon. Ennek a családi vállalkozásnak szenteltünk bizalmat, mert látjuk, hogy szívvel lélekkel végzik a munkát és gondolkodásmódban is tudtunk azonosulni egymással. A termékeik valóban megütik azt a magas minőséget, amit a grillsütők terén is folyamatosan keresünk. 

Weboldal: https://konyhatarsasag.hu/

 

Tartalomhoz tartozó címkék: konyha konyhatársaság rösle
Az oldal tetejére