Oldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb élményt tudjuk nyújtani felhasználóinknak. További információk

PRIMO

A PRIMO márkanév az USA-ban a BBQ és GRILL társadalom köreiben egy fogalom. Nem csak azért, mert ez a márkanév azt jelenti, hogy "AZ ELSŐ", hanem azért is mert ez a világon az egyetlen, - ráadásul fejlett, robotizált technológiával, - ténylegesen a BBQ őshazájában, az USA-ban gyártott kamado.

Ez persze önmagában nem lenne elég az elismeréshez, ha a PRIMO KAMADO sütőket kiváló tulajdonságai nem emelnék az első helyre, magasan a többi, - általában Kínában gyártott - márka fölé.


Lássuk mik is ezek:

- A PRIMO KAMADO alapanyaga kordierit-kerámia. Ez a drága, és ritka ásvány kiváló hőtartó tulajdonságával tűnik ki.
Ellenáll az extrém hőingadozásból eredő hőtágulásnak is. A PRIMO sütőket az USA-ban 1300 Celsius fokon égetik ki. Ezt az igénybevételt az agyag alapú kínai sütők nem viselik el.
Ezért tud a PRIMO gond nélkül a kerámia részekre 20 év gyártói cseregaranciát vállalni.
Ezt a szolgáltatást a GRILLTÁRSASÁG minden PRIMO vásárlójának szükség esetén azonnali cseredarabbal biztosítja is.
Elvégre kamado sütőt csak egyszer vásárol az ember az életben.

- A PRIMO KAMADO ovális formára kialakított gyártási technológiája szabadalommal védett. Az ovális forma a legalkalmasabb arra, hogy a sütőnkben egyszerre direkt, és indirekt hőzónát is üzemeltethessünk, két eltérő rácshőfokon.
Ezt a technológiát még senki nem tudta 'lemásolni', még a távol keleten sem.
Ezen kívül az ovális rácsot optimálisan tudjuk nagy méretű húsok esetében, - akár marhaszegy, sertésoldalas, vagy akár egész liba, - kihasználni, és ettől rendkívül egyenletesen sülnek benne az ételek.

- A PRIMO KAMADO mindezekért a megkülönböztető prémium tulajdonságaiért egyedüli gyártóként kiérdemelte a világ leghíresebb BBQ világbajnokságának, a JACK-nek a főtámogatói címét.
A JACK minden évben egyszer kerül megrendezésre Lynchburgban, Tennessee államban a Jack Daniel's whiskey-gyár mellett.
Ezért nem véletlen a PRIMO és a JACK DANIEL'S együttműködése, a közös csúcsmodell, a PRIMO - JACK DANIEL'S EDITION kamado  modell megalkotása sem.

- A PRIMO KAMADO-k 4 különböző méretben, és többféle gyönyörű asztalba építve, illetve állvánnyal kerülnek forgalomba. 3 méret a szabadalmaztatott ovális formában, és egy típus a hagyományos kerek formában.

- A PRIMO KAMADO típusokhoz ráadásul ötletes kiegészítők is rendelhetőek, amikkel akár megduplázhatjuk az amúgy is nagyvonalú sütőfelületeket, vagy profi steak, illetve pizza sütővé alakíthatjuk a PRIMO-nkat.

* A hatalmas, 64 cm-es rácsméretű PRIMO XL OVAL típusban egyszerre 8 csirkét, vagy 12 steak-et, de akár egy egész kismalacot is süthetünk.

* Az 56 cm-es PRIMO L OVAL típus akár 6 csirke, vagy 8 steak egyszeri sütésére alkalmas.

* A 47 cm-es PRIMO JUNIOR OVAL típusban pedig akár 3 csirkét, vagy 4 steak-et is süthetünk egyszerre.

* A hagyományos kerek PRIMO ROUND KAMADO rácsátmérője szintén 47cm.

Lássuk az alábbiakban az egyes PRIMO típusok tulajdonságait egyenként, részletesen:

 

Rendezés:
Az oldal tetejére