Oldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb élményt tudjuk nyújtani felhasználóinknak. További információk
Termékek Menü
Ön itt jár: > >

Rólunk

Kert, terasz, nyaraló – nem csak a pihenés, a felüdülés oázisa, de a vidám családi ünnepek, baráti összejövetelek, a grill partyk színhelye is. Fűszerek és sülthús illata száll a grillrácsról, ősi ösztönöket kelt életre a tűz, a füst, az izzó parázs. Nem véletlenül vált ennyire közkedveltté a szabad téri sütés, grillezés, amely azonban rendszerint együtt jár a szomszédokat bosszantó füsttel, a parázsra csöpögő égett zsír orrfacsaró szagával és olyan félig sült falatok rágcsálásával, amelyeket egy vendéglőben simán visszaküldenénk. A grillezésnek ennél léteznek sokkal nemesebb és egészségesebb fajtái, mint például az indirekt grillezés, vagy a barbecue technikák (bbq), melyek egészen más étkezési kultúrát kínálnak, a kellemetlenségek elhagyásával és az öröm fokozásával!

A grilltársaság középpontjában a grillmester áll, no és persze a finomságok elkészítésére alkalmas grillsütő. Egy ódon gőzgépek kazánjára emlékeztető grill mozdony, egy kerámia betétes kamadó grill, vagy egy szakszerűen előkészített gömbgrill, melyek utolérhetetlen konyhaművészeti élménnyé varázsolják a grill partyt. Zárt sütő térben, egészséges módon, a kisülő és meggyulladó zsír káros anyagainak mellőzésével, lassan és kontrolláltan készül az omlósan puha és zamatos sült. Nem gyorsbüfé ez, időbe telik a grillezés, a barbecue folyamata, közben lehet beszélgetni, poharazgatni, a levegőbe bele-beleszimatolva testünket-lelkünket felkészíteni a várható mennyei grill élvezetekre.

Mi, a Grilltársaság azt a célt tűztük magunk elé, hogy népszerűsítsük, minél többekkel megismertessük Magyarországon az igazi grill és barbecue kultúrát, megteremtve hozzá a szükséges grill felszerelés és a kiegészítők, grill fűszerek, adalékok kínálatát. Az olcsó áruházi bádogrostélyokkal össze sem hasonlíthatóak komoly, kiváló minőségű, de azért megfizethető árú grill és barbecue készülékeink. Ezekkel senki sem vall majd szégyent a vendégek előtt, hanem a rohanó világból kilépve, lassú és kiegyensúlyozott grillezési, barbecue és füstölési technikákat alkalmazva, mennyei lakomázás különleges élményével ajándékozza meg őket.

 

Munkatársaink:
Balázs Zsolt
értékesítő
Tel: 06-30-190-9000
E-mail: info@grilltarsasag.hu
 
Lovas József
ügyvezető
Tel: 06-30-207-7252
E-mail: info@grilltarsasag.hu