Termékleírás és adatok
A sous-vide (ejtsd: szuvid, vákuum alatt) egy olyan forradalmian új technológia, amely során az ételeket vákuum-csomagolásban alacsony, de egyenletes hőmérsékleten főzzük, készítjük el.
Ön is próbálta a sztárséfektől látott ínycsiklandó falatokat a családi asztalra varázsolni? Kedvét szegte, amikor mindent megtett, de mégsem sikerült olyanra? Mi hozzátesszük, ami még hiányzott hozzá: a STEBA Sous-Vide főzőt!
A sous-vide (ejtsd: szuvid, vákuum alatt) egy olyan forradalmian új technológia, amely során az ételeket vákuum-csomagolásban alacsony, de egyenletes hőmérsékleten főzzük, készítjük el.
A sous-vide-áláshoz két eszköz szükséges, a vákuumfóliázó, amely segítségével a húst vagy zöldséget vákuum-csomagolásba tesszük, illetve a STEBA sous-vide főző, amelyben elkészítjük.
A Sous-Vide főző- Önnek ajánljuk ha:
- szeretne sztárséfekéhez hasonló ínyenc ételeket készíteni
- nem szeretné túlfőzni az ételt
- ételeit szeretné hosszabb ideig tárolni, mint a hagyományos módon elkészített ételeket
- nem szereti a „konyha szagot”
- alacsony, de állandó hőmérsékleten történő főzéssel szeretné megőrizni az élelmiszerek természetességét, tápanyagtartalmát
További tulajdonságok:
A STEBA Sous-Vide főző 6 liter űrtartalmú, kivehető, tapadásmentes belső bevonattal rendelkezik. A rozsdamentes acélház könnyű, higiénikus használatot és tisztítást tesz lehetővé. Az elektronikus hő-szabályozó kijelzővel rendelkezik. Az időzítőnek köszönhetően nem kell állandó felügyelet, főzés közben. Zárja le vákuummal az elkészíteni kívánt alapanyagot, a légmentes lezárás megakadályozza az élelmiszer oxidációját, így az nem színeződik el, illetve az ételek romlásáért felelős aerob baktériumok sem tudnak elszaporodni. A STEBA Sous-Vide 1 °C precizitással biztosítja az állandó főzési hőmérsékletet
Teljesítmény: 500 W
Űrtartalom: 6 liter
Hőfokszabályzás: 40-99 oC-ig
Súly: 3,6 Kg
Külső mérete: 37,5 x 29 x 23 cm
Belső mérete: 28,5 x 20 x 11 cm