Oldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb élményt tudjuk nyújtani felhasználóinknak. További információk
Termékek Menü

JOE's szmókerek és tartozékok

Az „offset szmokerek” a barbecue sütés, füstölés legeredetibb eszközei, igazi nagyágyúi. A gyártó különleges hangsúlyt fektet a stabilitásra, a minőségre és a dizájnra. Az original Joe's BARBEQUE szmokereket a legkiválóbb múnőségű 6,35 mm vastagságú acél csőből készítik.

Aki már kóstolt a „Low & Slow” technikával sütött barbecue húsételt, az tudja, hogy annak omlóssága, szaftossága semmi máshoz nem hasonlítható. A Joe’s BARBEQUE szmokerrel a sütés hamar szenvedéllyé válik.

A többkamrás rendszernek köszönhetően a hőforrás és az étel teljesen elkülönül egymástól, így a zsír nem csöppen a parázsra és nem keletkeznek egészség károsító anyagok. Ezáltal a készülő étel pedig nem csak finom, de igen egészséges is. Ráadásul nem csak húst süthetünk ilyen módon egy Joe’s BARBEQUE szmokerben, hanem halakat, zöldségféléket vagy akár desszerteket is.

Kezdőknek a 16 colos átmérőjű „Joe’s BARBEQUE Tradition”, vagy a főzőlappal is ellátott „Joe’s BARBEQUE Classic” típusokat ajánljuk. Profiknak vagy vendéglátósoknak a hatalmas grillfelülettel rendelkező 20 colos átmérőjű „Joe’s BARBEQUE Championship Longhorn” típus lehet a legmegfelelőbb.