Oldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb élményt tudjuk nyújtani felhasználóinknak. További információk
Termékek Menü

PRIMO kerámia grillek és tartozékok

Ha csak egy kívánságunk lehetne egy étellel kapcsolatban, ezt kívánnánk:  Legyen PRÍMA!

Az olasz nyelvben a "Primo" azt jelenti: a legjobb. Azért választottuk ezt a nevet, mert egy Primo Kerámia Grill teljesítménye "a legjobb a legjobbak között."

 

A kerámia grill előnyei:

 

 

 

 

 

 

 

Egy Primo Kerámia Grill fala, és belső komponensei valóságos izolátorként működnek, tökéletesen megtartják a hőt, valamint a készülő finomság nedvességtartamát is. Az ebben készülő étel hihetetlenül szaftos marad. A fémből készült grillek a kerámia grillnél lényegesen nagyobb hőveszteséggel üzemelnek, és a készülő étel nedvességtartamát is részben elvonják. A Primo Kerámia Grillekkel az égési sérülések kockázata is kisebb, mivel külső faluk közel sem melegszik fel annyira, mint a fém grilleké.

 

Tökéletesen természetes aromák

Az általunk használt 100%-os tiszta keményfa brikett természetes fafüst aromát és illatot kölcsönöz ételeinknek. Az ilyen minőségi faszén tisztábban, nagyobb hővel és hosszabb ideig ég, mint az olcsó minőségű faszenek, vagy faszén brikettek. Az ilyen minőségi faszén akár többször is begyujtható, és használható, ezért hosszú távon gazdaságosabb is.

 

Felülmúlhatatlan sokoldalúság

Bár a Primo Kerámia Grillt is csak egy grillező eszköznek tarthatjuk, valójában annál sokkal többet tud. Egy igazi multifunkciós kerti tűzhely. Grillezhet, süthet, piríthat, füstölhet vele bármilyen ételt. Valójában egy Primo Kerámia Grill magában egyesíti egy grillező készülék, egy sütőkemence és egy füstölő minden funkcióját.

 

A Primo által szabadalmaztatott ovális forma biztosítja, hogy akár egyszerre is lehessen direkt és indirekt módszerrel sütni. Például egy szaftos staek-et grillezhetünk a direkt oldalon, míg az indirekt oldalon zamatos, friss spárga köret készülhet. A kerek formájú grilleknél a Primo Ovál kialakítás összehasonlíthatatlanul nagyobb sokoldalúságot tesz lehetővé. A Primo Kerámia Grillek a legmagasabb minőségi követelmények szerint, szigorú ellenőrzés mellett, közvetlenül a Amerikai Egyesült Államokban készülnek. (Made in USA.) Ezért is vállalunk minden kerámia alkatrészre 20 év gyártói garanciát.